HELGEN

Trots att förra veckan endast bestod av tre skoldagar så var helgen mer än välkommen från min sida. Började fredagen med att träffa Sasha efter jag slutat skolan, vi gick mest bara runt och pratade då det var ett tag sedan vi sågs sedan sist. Därefter åkte jag hem för att göra ordning mig då jag och gurlsen skulle ut. Var otroligt trött så att det var helt sjukt, men hällde i mig kaffe för att piggna till haha! Förade hemma hos Carro med Linnea, Matilda, Olivia och Mimmi. Sedan skulle vi alla åt lite olika håll, men jag och Linnea drog i alla fall till Marquise tillsammans med Cassandra. En rätt bra kväll minus att någon sprutade ketchup på mig och min vita blus, och gick därför runt och stank ketchup ungefär hela kvällen. Vem tar med sig ketchup undrar jag hahaha??? 
I lördags träffade jag först Vendela en stund på dagen, innan jag trött åkte hem och la mig i sängen innan det var dags för nästa utgång haha. Så drog hem till ekan och förade med Cassandra, Jessica och Jenny. Sedan mötte vi även upp fina Zimone och Viktor! Kvällen blev sedan rätt kortvarig av olika anledningar, men kanske var det skönt ändå. 
Sedan igår blev det en vända till på stan med min syster. Fick med mig en enkel collagetröja och en väska som jag har blivit kär i. Kanske kan visa bild på den senare ifall ni vill! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0