NÄR LOVET HELT PLÖTSLIGT TOG SLUT

Åhh. Jag är klar med min inlämning i psykologi, känns så ofattbart skönt. Har tänkt och skjutit upp den där inlämningen hela lovet, så det känns underbart att den äntligen är klar. Sista dagen på lovet. Haha, standard mig att göra allt sista dagen. Måste även läsa ur min engelska bok.. Men men! 
 
Igår gick jag upp kl 09.00 för att möta upp Sasha på t-centralen eftersom vi skulle titta på Vendelas fotbollsmatch, som vi hade lovat. Hon var jätteduktig även fast hon säger att hon sög, haha. Därefter gick jag och Sasha runt på stan och väntade på Vendela som duschade osv, sedan åt vi alla lunch. Efter det var jag tvungen att åka hem och plugga lite. Kuelt.. 
 
Idag har jag somsagt pluggat hela dagen. Nu ska jag byta lakan i sängen och sedan titta på Paradise. Får se när jag somnar i natt, finns en risk att det blir way too late. Är ju van att somna vid 05.00 varje natt (eller morgon) typ, haha. Känns supersegt att behöva gå upp till skolan imorgon, men what to do. Har haft ett väldigt bra lov, så ska inte klaga. Ska i alla fall bli kul att träffa mina vänner igen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0