TISDAG

Hej hörrni, long time no see så att säga haha. Förlåt för att uppdateringen varit usel, men har haft en hel del att göra de senaste dagarna och blogglusten har inte varit på topp. Förra veckan var otroligt stressig då jag hade väldigt mycket i skolan. Så när jag väl hade tid så var jag istället helt slut.. Men nu är jag här igen! 

Så den senaste veckan har jag alltså pluggat en hel del, men hann även träffa Linnea en snabbis och även Sasha under veckan. På fredagen var jag faktiskt bara hemma hela eftermiddagen och kvällen, vilket var otroligt skönt.
På lördagen firade vi min älskade mamma som fyllt år, så mina kusiner och moster kom hit under dagen. På kvällen mötte jag upp Vendela, Sasha och Theo. Vi fikade och tog oss sedan till Kungsträdgården där vi körde "fotboll" med en förpackning vi hittade på vägen, hahahaha. Men det var kul och myzigt. 
På söndagen pluggade jag bara hela dagen, standard. 
 
Denna vecka inkluderar även den lite plugg, men inte lika farligt jämfört med förra. Så nu ska jag chilla lite, äta cheesecake som min syster gjort och sedan sätta igång med lite plugg. Vi hörs! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0