NÄR 2014 BLEV 2015

Hej. Och så blev 2014 år 2015. I vanlig ordning känns det, på något sätt, väldigt skönt med en ny start. Firade in tolvslaget tillsammans med Vendela, Olivia och Anna på en fest i Åkersberga tillsammans med lite annat trevligt folk. Innan vi begav oss dit lagade vi tillsammans en god middag hemma hos Anna. 
 
Vad jag annars gjort under dessa tre veckor av ledighet är faktiskt inte särskilt mycket. Har varit sjuk stora delar av lovet, så har fått ta det ganska lugnt. Varit med vänner och familj och firat jul med min fina släkt. Sovit alldeles för länge har jag också gjort. Icke bra.. Gillar inte att sova så länge om dagarna, egentligen haha, men har såklart lyckats trilla in i fel dygnsrytm nu under lovet hehe. Annars har jag hunnit med ett par utgångar i den fruktansvärda kylan som varit... Usch vad kallt det var, glömmer aldrig haha. 
 
Ikväll ska jag träffa Sasha, och sen, inom en snar framtid, får jag ÄNTLIGEN träffa bästabästa Linnea. Fy tusan vad jag saknat den människan när hon varit bortrest.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0