TODAY

Hejhejjj! Idag började jag med att sola lite grann, sedan mötte jag upp Vendela efter att hon jobbat klart och vi bestämde oss då för att bada. Sedan kom även Vendelas kompisar Hanna och Anna, det var trevlaans!
Nu är jag i alla fall hemma, är så sjukt trött, haha.
 
Tog inga bilder idag, så ni får en till bild från Öland, hehe.

N° UNO

Näämen titttaaa! Jag lyckades, wheeey! 
 
 
 
 
 
 
 
 

MÅNDAG

Jag har sedan jag senast bloggat försökt gång på gång att ladda upp bilder som jag tagit med mobilen från Öland, men det vill såklart inte fungera... But I'll keep tryyiiin!!
 
Sedan igår träffade jag Siri, det var suuperkul! Hade ju inte träffat henne på två veckor! Vi gick mest runt och prata och titta i affärer i stan. 
Idag ska jag träffa min andra underbara vän Vendela som jag inte har träffat sedan ännu längre! Det ska bli jättekuel. Vi hörs senare!
 

IM HOME!

Mina bloggläsare! - Im hoooome! Ni kanske har märkt av att jag inte har varit hemma med tanke på mina rätt så kassa tidsinställda inlägg.. Jag har nämligen chillat på Öland och Västkusten dem senaste två veckorna! Det har varit jättekul och jag fattar inte riktigt att cirkus två veckor redan har sprungit iväg.. Vädret kind offff sucked på Öland, men det var hur mysigt som helst ändå!
På västkusten var vädret däremot suuuperfint, haha! Så jag badade och solade mest varje dag och skrattade dagar in och ut med mina fina kusiner och familj, sedan blev jag även kompis med fem kaninungar som jag också blev kär i. Helt underbara var dem. ♥ 
Finns så mycket att berätta, men jag lägger upp lite bilder senare ikväll i stället. :) 
 

GAMLA BILDER

 

FAHRMAN

pic//Sofi Fahrman
 
Man bara hej, jag vill ha alla dina kläder.

MEMORIES

Haha, åhhh kycklingstuds!!!! ♥

HAHA, ÅH ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 

MGMT

Älskar både The Kooks och låten Kids av MGMT, alltså en rätt så underbar cover. 

TRÄNAAA


FINA VENDELA OCH LINNEA


Hey I just met yoou


SÖNDAG

Efter timmar med kämpade av designen som inte ville samarbeta med mig, fick det bli såhär. Är inte hundra procentigt nöjd då jag hade velat ha en större och roligare förvandling.. Fast vill fortfarande att det ska vara en design som är enkel men snygg, hehe.. Vad tycker ni?

LITE UPDATE

Skön blogg det här. Men mina finaaa vänner kom hem nu i måndags! Så fort Linnea kom hem sprang jag och mötte henne på kvällen för att höra allt om hennes språkresa, sedan så var jag även med henne i tisdags också. Sedan var jag också med underbaraa Vendela hela dagen igår. Har saknat dem så mycket!!! Dessvärre har dem båda dragit igen och är borta i veckor..... Behöver jag säga något mer????? 
 
Idag shoppade jag lite utan att shoppa (standard, inte kul) och fika senare hos min mormor med lite släkt, jättemysigt. 
 

MÅNDAG

Tjingeling! Idag har jag varit i stan en stund och tittat lite på rean, hittade ingenting på rean men däremot en fin jacka! Ni kan skymta den lite på bilden. Köpte även någon hårgrej som jag hört ska vara bra..
 
Guess what? Idag kommer både Vendela och Linnea hem! Wiiee, finallyyyy!

RSS 2.0