EARTH HOUR

Hejhej igen! Sitter och väntar på att Linnea ska ha ätit och duschat klart.. (skynda dig seeegooo :))) så att vi kan möta upp Siri! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir nog mysigt.
I kväll är det förresten Earth Hour, ni glömmer väl inte att släcka?

DEM SENASTE DAGARNA

Heeej, jag har bloggat så dååligt de senste dagarna! Men det har varit på grund av alla prov och läxor.. Men nu har jag inga fler prov innan lovet, så det blir förhoppningsvis bättre bloggning!
Igår var det fredag och jag var med Siri och Linnea som vanligt haha. Vi fikade och såg Hunger games! Har ju då inte läst böckerna som mina bokmalar till kompisar, men det var riktigt bra och så sorglig emellan åt så vi satt och grät, haha :(.
Idag var jag i stan med min mamma, och jag var så himla taggad på att shoppa, är så trött på mina kläder hehe. Fick med mig ett par jeans, smink, ringar och en tröja. Tröjan ska jag dock lämna tillbaka då jag började garva såfort jag satte på mig den, ett tält såg jag ut som..
haha, ser fett töntig ut som posar med ringar.. Men aja, den vänstra fick jag förresten på köpet! :)))

TORSDAG IDAG, FREDAG IMORGON

Heeeeyy (så töntig låter jag när jag försöker säga hej med endast ett hej..), dagen idag var rätt chill faktiskt, även fast jag och Matilda hade engelska redovisning.. men det gick nog rätt bra tror jag! :) Så nu ska ni få sluta höra mig tjata om att plugga och engelskan.. NU blir det SO (haha nästa vecka är jag fri mis amigos=bättre bloggning)

jag idaaag (lookin' like a baby)

SLÄNG DIG I VÄGGEN ENGELSKAN VAAAA

sdkfjeowpjfj9302avdknadv ungefär lite så känner jag nu. Har seriöst panik och vill bara sätta mig på mina engelska papper och bajsa (hehheh)... eftersom jag ungefär hela kvällen har försökt skicka/lägga in vår powerpoint på en minnessticka hela kvällen..

OMG nu skickade Matilda att hon fått mitt mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill gråta av lycka!! :'''DDDD
För att förstärka mitt hat mot engelskan använder jag samma bild igen.. Längtaaaar tills det är över!!

TILL MATILDA!

Jag och Matilda har haft lite problems med vår powerpoint till engelska redovisningen, såhär har du din del Matilda! (Vet att den blev fett ful, haha förlåt!) Du ser ordningen på hur bilderna kommer när man klickar på siffrorna! Säg verkligen till om du vill ändra på något! :)

TISDAGEN DEN 27 MARS

Hejsan hej! Har ni haft en bra tisdag? Min har i princip varit sig lik..
Sedan jag kom hem så har jag haft fullt upp med plugg, alltså inte så himla bra uppdatering. Får trösta mig med att det är den sista riktigt jobbiga veckan innan lovet! Nu blir det i alla fall en stunds tittande på Top Model! (okejra, Desperate Housewives också..) Vi hörs M8:ts!

ALLTID LIKA HÄRLIGT NÄR MAN RADERAR DET MAN NYSS SKRIVIT

Som ni kanske förstod av förra inlägget så betydde "jag har varit i fullrulle sedan ett långt tag tillbaka" att jag bara hade lite kvar och snart var klar och ville dela med mig av min glädje. Nu delar jag med mig av irritationen som uppstår när man på något underligt sätt lyckats radera ungefär en tredje del av det man skrivit.. Fuckingfuckfuckfuckingelifuck :)


Jämför förra bilden med engelskapappret med den här.. fml

MONDAY

Denna måndag började med hemkunskap och sedan debatt på NO:n, lunch, matte och svenska. Intressant va?? Nämen en rätt vanlig måndag ändå, bortsett från att Siri fortfarande är sjuk.. :(
Sedan har jag sen ett bra tag tillbaka varit i full rulle med min engelska presentation jag ska ha med Matilda, och är fortfarande inte klar.. men snart så!
Haha, så glad var jag faktiskt inte, i alla fall så är jag inte det nu..

SÖN 18:44

Hejhej! Denna soliga dag spenderade jag med Linnea i stan istället för med läxböckerna. Var grymt sugen på att köpa något, men hittade ingenting alls.. :( Men det var trevligt ändå! På hollister blev jag tillfrågad om att jobba där medan Linnea också provade världens finaste(!) bikini som hon sedan köpte. jealous.. Sedan fikade vi och åkte hem!

Nu ska jag äta våfflor eftersom det är våffeldagen, wiiiiee! Sen ska jag i alla fall försöka plugga både SO och engelska. Besos!

IGÅR OCH IDAG

Tjoo och godmorgon! Ni har väl inte glömt att vi har ställt om till sommartid? Det hade jag nästan kan jag säga..
Igår kväll träffade jag somsagt Linnea och Vendela, det var kul eftersom dem aldrig träffats så förut. Vi satt och fika i ett par timmar och skämde ut oss lite... haha!
Idag är det söndag och ni vet vad mitt standard inlägg då är, plugga. Och ja, det ska jag även göra idag. Men jag känner seriöst verkligen inte bara för att sitta och plugga idag.. får se om jag hittar på något annat också! Ha en bra dag!
Bild från ett tag sedan, soooool

SOME ABOUT ME

Vilken svordom använder du mest? Barnslig som jag är så är det nog bajs hehh
Äger du en iPod? Ja, en gammal sådan som tyvärr inte används längre
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? På vardagar är det lite allt möjligt eftersom jag börjar olika tider (vaknar dock aldrig av den, hej jobbigt läge), men på helger ställer jag den helst inte alls
Hur många resväskor äger du? Ingen som helst aning, en skulle jag gissa på
Använder du flip-flops? No way, om du ber mig sätta på mig flip-flops är det som att be för att jag ska klaga på hur ont det gör, haha
Var köper du dina matvaror ifrån? Haha lite överallt antar jag..
Skulle du hellre ta bilden eller vara med på bilden? Helt olika, inte så kul att inte finnas med på en enda bild ju, men däremot inte så kul när man känner sig ful heller haha
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Svår fråga.. jag älskar ju givetvis min familj och har inte något emot med att vara med dem, men det är ju såklart väldigt roligt att vara med vänner också..
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Jag hade först köpt fina grejer till min familj och vänner, och sedan hade jag även köpt bl.a fina kläder till mig själv, hihi :)
Har någon någonsin kallat dig för lat? Öhh hör det typ varje dag nästan haha
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Senaste gången jag spelade en CD på min CD-spelare måste det ha varit Amy Diamond..
Vad åt du till middag senast? Igår åt jag typ bara jättesent mellis med Siri och Linnea, inte bra... men ikväll ska jag äta hemmagjorda hamburgare haha
Använder du huv-tröjor? I stortsätt aldrig, har bara någon enstaka som jag nästan aldrig använder
Kan du vissla? Jaråå, fast dock bara en ton. Inget jag brukar syssla med på fritiden liksom som vissa andra *host*siri*host*
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Nu kom vi in på en fobi jag har. Har alltid varit väldigt rädd för vad folk tycker om mig, om folk tycker illa om mig osv. Men ja, det tror jag att folk gör. Jag menar, tyvärr pratar alla lika mycket skit om allt och alla.. So what to do liksom.. Men jag är faktiskt en ganska snel hest hoppas jag åtminstonde haha! :)
Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart jag gjorde, älskade Pippi, Bamse, Nalle Puh och Powerpuffpinglorna bland annat. Älskar för övrigt när folk kommer på något barnprogram som man själv glömt bort haha.
Tycker du killen borde bjuda på första dejten? Beror ju helt på.. Men vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker, men det är ju lite av en gammal tradition...
Får du dåligt samvete efter du har ätit kött? Inget jag brukar tänka på sådär, men när man väl tänker efter får man väl lite dåligt samvete. Men jag tycker ju kött är jättegott haha :)))
gammal bild, ser jätteliten ut tycker jag haha

FYRA SVARTVITA TAGNA NYLIGEN


Kaaaoz med planer

Hej hopp! Igår var jag med Siri och Linnea hela eftermiddagen och kvällen, hängde på söder och åkte sedan hem till mig och chilla. Dock blev Siri väldigt dålig på kvällen och är även sjuk idag, så vi ska inte träffas idag som det var tänkt. :(
Men sedan bestämde jag med Linnea att vi skulle ta en kvällsfika och Vendela hänkar även! :) Så det blir kult! Peace! ♥
heta brudar

I LOVE SUNNY DAYS

Hej! Måste ju som alla andra också bara nämna hur fint väder det var idag. Dock så satt jag och tjugonio andra elever i nian och gjorde ett pisa-prov som det så fint kallas, ungefär hela dagen. Men det var ändå inte så farligt, vi fick en biobiljett som tack och även en bulle, frukt, macka och grejer.
Efter skolan gick jag och Siri och letade efter praoplats, och jag fick på mitt gamla dagis. Hur kul som helst faktiskt, att återse alla gamla lärare och själva dagiset.
Ni kan ju omöjligen ha missat att jag har matteprov på fredag eftersom det tycks vara det enda jag skriver om.. kan bara säga att det inte går bra.. så jag ska fortsätta med att plugga på det hela kvällen nu. Fast det är sjukt jobbigt eftersom jag inte mår helt hundra just nu.
Haha fulaste bilden någonsin, men hinner inte ta en ny.

BETTER LATE THEN NEVER

I lite sista sekund tänkte jag slänga iväg ett inlägg. Min dag började klockan 08:00 med musik då jag och min grupp visade upp vår mycket fina dans som vi tränat på. Sedan var det tänkt att vi skulle ha bild, men det blev inställt = ren lycka. Efter det lilla breaket var det engelska och svenska. Matilda och jag jobbade på vårt business project och svenskan var inte något vidare kul alls. Stoppar där vi lunch känner jag, kanske lite enformigt att läsa om mina lektioner haha. Måste dock tillägga att vi hade gymnastik på idrotten (näähe?? haha men ni fattar..), sådant som jag absolut inte kan, inte kul... kan knappt göra en kullerbytta. Hahah lool. Godnatt!


DEAR MATH, SOLVE YOUR OWN PROBLEMS

Lite sådär känner jag. Att vissa människor använder ena hjärnhalvan lite mer och kanske är lite bättre på alla dessa jobbiga mattetal och regler. Medan andra använder den andra halvan lite mer och är mer kreativ. Jag är ett mycket bra exempel på den högra, art. Eftersom matte aldrig har varit min grej och jag inte fattar grejen, så himla mycket härligare att få göra som man vill och hitta på egna fina uppgifer att måla än att göra matteuppgifter. Fuck math.

SÅDANT SOM FÅR EN ATT TÄNKA TILL

Idag var det en föreläsning om förintelsen i skolan. Blev faktiskt väldigt glad när våra lärare berättade att en man som var överlevare från förintelsen skulle komma och berätta sin historia, har alltid tyckt att det verkat så intressant att lyssna på, att det skulle kännas så verkligt hur hemskt det faktiskt var. Och det var det.
Han berättade om hur han som endast fem-sex år fick åka till ett ghetto och leva under hemska förhållanden, knappt någon mat och skräckslagna fick de vänta på vad som skulle hända näst.
En dag klampade tyska soldater in i bostäder och tog med sig små barn, gamla och sjuka och kastade upp dem på ett flak som skulle föra dem iväg. Dem alldra minsta barnen kastade dem bara ut genom fönstret.
Mannen berättade att hans lilla kusin var ett av dem barnen som soldaterna tog. Mannens mamma blev genast rädd och gömde honom för soldaterna först i någon form av tunna, och där satt han i många timmar. Mamman och pappan satte sedan honom på en madrass högst upp i huset. Vad han en gjorde fick han inte föra ifrån sig ljud eller lämna madrassen. Där satt han i cirka en månad och tjugo dagar om jag inte minns fel. Det enda besök han fick var när de lämnade mat till honom varje kväll. Är det inte helt fruktansvärt, att en liten femåring fick sitta där skräckslagen på en madrass så länge utan att säga ett ljud eller lämna madrassen? Men allt var för hans egna bästa och för att inte soldaterna skulle hitta honom.
Senare skickades han och hans mamma till ett koncentrationsläger och pappan till ett annat. Där fick de arbeta och nästan svälta sig ihjäl hela dagarna. På tidig morgon fick mamman och han en bit limpa om jag inte minns fel och även en kopp kaffe, och den koppen var guld värd. Under dagen kunde de även få en liten bit korv, men den endast 28 kg smala mamman valde att ge sin bit till sin son. Blev så rörd av det, hon vägde 28 kg och kroppen skek säkert av hunger, men hon gav den till son, så himla fint och så oerhört sorgligt.
En morgon som i vanlig ordning började klockan 04:00 så väcktes inte mamman, sonen och resten i deras barack av soldaterna. Till en början blev dem oroliga, skulle de inte få något kaffe?
Soldaterna kom aldrig och de blev frisläppta från koncentrationslägret. Det första mamman och sonen gjorde var att leta efter pappan. De fann pappan och lyckan var stor. De gick ut i det fria.

Något som gjorde mig extra tagen var när han berättade att han trodde att han levde ett normalt liv som femåring. Redan vid sex års ålder arbetade han som springpojke med hjälp av ett falskt pass som sade att han var tio. Han satt på en madrass och i en tunna helt stilla utan att ge ifrån sig ett enda ljud, allt på liv och död medan andra femåringar leker kullagömma på lek. Att han var i ovisshet om hur resten av hans familj och släkt mådde, och om de ens levde. Han såg människor dö framför ögonen på honom och han kunde inte veta om han skulle vara den nästa. Allt i så ung ålder, och han trodde han levde ett ganska normalt liv..

När han sedan kom ut i friheten insåg han att det var detta som var ett normalt liv. Efter några år flyttade han till slut till Sverige och han älskade det, han fick snabbt kompisar och lärde sig språket snabbt och fick jättefina betyg och en karriär, och även en egen familj i slutändan. När han berättade om hur bra han fick det i slutet satt jag bara och rös.
Han är så tacksam över sin famlj och för att han har det så bra. Han var en så himla fin människa dessutom. Skrattade, log och han var så lycklig när vi i klassen frågade honom frågor.
När föreläsningen var slut blev jag så chockad över att en och en halv timme hade gått, kunde inte tro på att vi suttit och lyssnat så länge. Hans historia var så otroligt gripande och han fick en att inse att man måste uppskatta saker i livet, stora som små.
Blev en väldans lång text, men det skulle vara svårt att göra den mer kortfattad än vad den redan är. Fred ut! ♥

HEJ MÅNDAG

Idag är det måndag och jag vaknade upp till någon form av snöorkan när jag tittade ut genom fönstret. Som tur var befann sig snön hellre i luften än på marken, även om det låg ett tunt lager snö på marken hela dagen. Lite deprimerande sådär.
I går pluggade jag såklart inte som jag sade, så det måste jag absolut göra idag. Det är matteprov på fredag och jag kan ingenting + att jag är otroligt dålig på matte. Ser ljust ut.

SÖNDAG

God morgon! Igår drog jag somsagt ut med lite vänner, träffade Siri och Linnea och tog en kvällsfika i ett par timmar, alltid lika mysigt.
Idag ska jag i alla fall försöka plugga lite, men även passa på att ta det lite lungt. Vi hörs senare!

JAG ÄR KÄR


SENSE

Hej! Dagen började såklart med sovmorgon, herre ni anar inte vad trött jag var igår kväll, alltså.. så det var behövligt haha. Sen åkte jag och träffa Vendela, men fick gå en bit eftersom jag gick av alldeles för tidigt för att jag trodde Vendela var där, haha... Vi fikade i alla fall och gick runt och titta i affärer, vilket var lika trevligt som vanligt.
Kom precis hem nu och ska äta middag, sen får jag se om jag går ut och träffar några kompisar igen. Ni får ha en bra kväll! Puss!
Bild från arkivet, och ge mig sommar så a jag kan bära så här snygga kläder tack!

OUT OF MY MIND

Hejhej! Bloggade jag igår? Tror inte det? Haha... Idag är det i alla fall fredag tur nog! Var som vanligt i skolan där det inte hände så mycket, skratta mest bort dagen, hehe. Sen efter skolan drog jag, Siri och Linnea som alltid till donken (nej vi har ingen fantasi) och chilla. Trolla lite med våra muggar och sånt, no biggie.
Sen åt jag middag och åkte hem, måste vara hemma eftersom vi har gäster..
Atm sitter jag och har huvudvärk eftersom pappa inte slutar spela elgitarr.... hahah fml. tack och hej

19:58

Hahaha, skrattar alltid vid 0:24

LIVE

Haha tjaa! Sitter atm i köket, yeeaah (hahaha can't stop laughing because of the picture. Har ni sett något smörigare? Lite Danny style 0.21)! Lyssnar på Darin på högsta volym och mina feelings för Darin återuppstår. Lool. Nämen det var nog allt! Meningsfullt inlägg, nästan så att man kom på meningen med livet. Tjoflöjt

SOME LOVE AND H8

Egentligen vill jag bara skrika högt över den panik jag har inför gymnasiet, men jag skriker tyst i stället. Men det skrämmer mig ärligt talat. Att lämna allt bra och tryggt bakom ryggen och kliva in i en helt ny värld. Att man ibland kan kika bakom axeln och återse allt som var så bra, men inte längre kommer kunna falla dit, utan bara blicka framåt. Bara när jag skriver om det här får mig att vilja springa långt, långt här ifrån.
Men samtidigt längtar jag, givetvis. Att få slippa de personer som går en på nerverna (förlåt), få vila från sista-året-stressen i alla fall för ett tag och att förhoppnigsvis trivas ännu bättre på sin nya skola och träffa personer som kanske blir vänner för livet. Det är i alla fall vad jag hoppas på, att det bara blir bättre.
Jag är även livrädd för mitt val. Det brukar jag säga också, de flesta frågar varför jag valde det jag valde då. Men jag känner att linjen jag valt, det är det jag vill gå på. Skolan däremot, den är jag tveksam till. Ett par av mina vänner tycker att mitt val var dåligt, en skola de absolut inte vill gå på och inte skulle passa in på någonstans. De hatar den rent ut sagt (haha, nu låter det som att jag valt en jättedålig skola, det har jag inte). Förstår ni paniken jag har? Snälla spola tiden till slutet av maj/i början på juni då allt är bra. Betygen är satta och det väntar inga läxor längre, det enda som finns är längtan och lycka. Låt den tiden få vara och aldrig ta slut. Kommer sakna allt något fruktansvärt mycket.

CHILLING AROUND

God dag god dag! Som alla andra nior landet om hade jag nationellt prov i NO idag, biologi. Gick faktiskt rätt okej. Hoppas jag haha. Sedan lite andra tråkiga lektioner.. Men nu är jag hemma och ska bara njuta av att inte ha en enda läxa tills imorgon, händer ju inte varje dag! Puss!

Lol:ar på

Hahahahhahahahaha, skulle seriöst själv platsa i den här videon. Kan inte sluta skratta, hahahaha känner igen mig så mycket. Lol, hahaha

Jagkaninteplugga

AÅFOAJSFASJFOAÅKFWKPFÅKq okdkwkodkkookqefjåoq jaghatarnationellaproveftersomjagärbrutaltdåligpåattplugga

22:54

Okej, orkade inte slinga. Haha, gör det någon annan gång i veckan i stället. (det synts inte ens att jag har klippt mig, bra där!)
Annars är jag sjukt stressad över nationella och har kollat på Big Brother alldeles nyss. Ni anar förresten inte vilket skrattanfall jag fick för ett par dagar sedan när de var tvugna att ha larver i en sådan där "tratt", om någon såg det? Jag låg bokstavligen på golvet och grät! Haha, aja! Godnatt! ♥

I WILL LOSE MY MIND//

Jag är så kass på att plugga, det enda jag har gjort är att ta pluggpauser hela dagen.. :(((
Nu har jag i alla fall klippt av några centimeter av mitt hår och ska slinga det efter maten, weehå! (Ni hör ju, pluggpauser is my thing....)

SUNDAY MORNING

God morgon! Idag är det pluggdag nummer två, fortfarande lika segt när det är så fint väder ute.. Men men! Kan ni förresten se att jag har ändrat designen lite? :)

Why Can't This Moment Last Forever

Hej! Fyyyy vad skönt med helg! Vaknade i natt av att jag inte hade någonaning om vilken veckodag det var, och att jag inte hade ställt väckarklockan. Började då ställa den och kom på att det var helg, underbar feeling!

Igår spenderade jag hela eftermiddagen och kvällen med Siri och Linnea. Vi chilla utanför Berns för att försöka höra lite av Linneas absoluta favoritband som även Siri gillar, The Drums (vi hörde inte ett skit haha), åt middag och tralla runt på stan ett bra tag.
I morse vaknade jag till att just The Drums var på tv, kuta till telefonen och ringde och väckte Linnea och Siri, hehe. Sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt. Eller jo, ni finner mig med näsan i Biologi boken eftersom vi har nationellt prov i det på onsdag. Supersegt eftersom solen skiner och termometern bjuder på flertal plus idag. Skulle gärna gått på en promenad med Vendela, men kan inteeee. Bye's core war.
Snodd från Linnea

+++

Hjäälp, vart är "alla" mina bloggläsare idag?? Ett + för dagen var att man tydligen fick göra spanska provet imorgon också om man ville, vilket räddade mig lite kan man säga.. Och när vi ändå pratar om + så kan jag ju passa på att säga att vi hade en halv studiedag (varför inte bara ge oss en heeel haha) idag. Det satt väldigt fint att bara chilla lite när man kom hem.
Det tredje + utdelar jag till att det är fredag i morgon! Puss!

Safari-väskan

Linnea ville att jag skulle skriva ett inlägg om safari-väskan som jag verkligen hatar. Kommer låta fett töntig haha, men weeell here you go:

Jag kan inte förstå varför alla helt plötsligt blev så otroligt galna i denna lilla läderväska utan innehåll runt halsen? Vad är grejen? Den är ju varken speciellt fin eller "speciell", alla har den ju redan?
Det som har väckt mitt stora hat mot den här väskan är egentligen bara av en orsak - Martin Björk har den varje dag.
Jag kan fortfarande komma ihåg den morgon i höstas då jag satt och åt frukost framför TV:n då det var någon form av modemänniska på Vakna med The Voice, och han frågade om safari-väskan var "inne" och fick svaret ja. Då brydde jag mig inte så mycket.
Men sen nästa morgon slog jag på tv:n - väskan var på, och även dagen därpå. Och så fortsatte det. HAN TAR INTE AV DEN! Sen dess har jag varit allergisk mot den. Haha förlåt om någon av er har en, eheheh

Random Facts

Jag HATAR dem här safari-väskorna som vissa envisas ha runt halsen! Alla mina vänner vet att jag får panik när jag ser en. (undrar nu varför jag inte tagit upp dem tidigare? haha sorrii)
Brukar höra att jag är en teaterapa... haha lool, believe it or not
Jag fastnar på låtar dygnet runt
Jag lyssnar på musik en väldigt stor del av dagen
Har kommit in i en period då jag inte kan sluta prata svengelska
Gillar verkligen inte när folk inte har någon form av respekt
Jag är typ den enda som inte gillar bearnaisesås så mycket
Har en tendens att dra interna skämt om Kjell (ren kärlek ♥♥) hela tiden, ingen fattar ju. Pinsamt.
Har även en förmåga att sönderspela en låt i ett par dagar.. inte kuel
Jag var helt flippad när jag var liten. Att gömma mackor bakom gardiner var no biggie.
Det är egentligen meningen att jag ska plugga spanska för fulla muggar nu, och det gör jag såklart inte...haha tönt.. men jag bjuder :))

God morgon!

God morgon god moooorgon! Idag ser det ut att vara superfint väder, wiie! Så snart ska jag dra till skolan.. vi hörs!

Kommer inte hinna..

Neeej, både Top Model och Desperate Housewives kommer ikväll! Jag som verkligen, verkligen inte har tid... men måste ju kolla.. heheh

There's No Turning Back

Kom hem för faktiskt inte alls så länge sedan eftersom jag gjorde ett so-prov efter skolan.
Skolan bjöd på musik klockan åtta på morgonen och sedan tre lektioner till innan lunch, segt. Som ni kanske redan vet - då jag har en tendens att säga det varje tisdag, så är inte tisdagar den roligaste dagen i skolan.
Men i morgon är det onsdag vilket är en hur najs dag som helst (jag har även en förmåga att nämna det varje vecka..)
NU ska jag plugga spanska tills jag stupar. Por favor seeeeñoria! (Var tvungen att säga det idag igen. Jerry ♥)
lånad bild -

Why am I crying

Har ägnat hela min eftermiddag/kväll till att plugga, och dessvärre kommer hela min vecka se ut såhär. Längtar redan efter lov, orkaaar inte.. Men snart är det ju faktiskt lov igen, får se fram emot det helt enkelt! :)
Nu ska jag lägga undan plugget en stund och alla problem för ett tag: ChillmodePoor Monday, Everyone Hates You

Första skoldagen avklarad då! Kan ju inte säga annat än att jag var väldigt, väldigt trött. Somnade som jag redan befarat alldeles för sent, hehe. Lite allmänt seg dag annars, men hade sällsis med Vinyl! Haha älskar gamla låtar! ♥

Nu blir det en hel del SO-plugg och eventuellt español, por favor seeeeeñorita!
Gammal bild från Rihannaaaa

I'm not gonna break

Sitter här och tänker på våren haha. Vet att jag har tjatat om hur underbart jag tycker det är med vår förut, men jag tycker verkligen det! Det är ren lycka att byta ut vinterjackan mot vårjackan och känna hur det blir varmare för varje dag som går. Wiiiie me soo happpii!

Idag har jag pluggatpluggatpluggat somsagt. Men nu är jag äntligen klar och chillar lite innan jag ska lägga mig. Haha, lycka till! Har liksom somnat typ tre varje natt och gått upp runt halv tolv.. Men positivt med i morgon är att få träffa mis frääändos!

Skitsöndag

Godmorgon för min del! Det är söndag och det betyder att det är skola i morgon. Kan ju säga att jag inte är taggad någonstans.. Och idag ska plugga stor del av dagen, deppigt. Vi får se fram emot nästa helg i stället! :)
Förresten, känner för en ny design eller något förändrat som gör bloggen roligare! Får se om jag fixar det framöver.
haha ful och gammal. Förlåt, har verkligen inga bilder!

Myyyys

Hejhej! Idag var jag somsagt i stan med min syster en stund, åt lunch och tittade i affärer. Köpte inget.... det är så tråkiiigt! :(
Ute på stan blev jag förresten tillfrågad igen om jag ville jobba på Hollister! :) Jättekul, men är somsagt för ung..
I alla fall, i kväll har jag inte gjort så vidare mycket. Har mest chillat med Ben & Jerry framför TV:n. :)) Men det är mysigt!

Hey Saturday!

Idag ska jag och min syster in till stan och chilla i solen! :)) Dock måste jag hem och läsa en mil i en bok som jag helt glömt bort. Hoppas ni får en bra dag! Tjoo


Kvällsinlägg

Hej alla som inte är på Avicii! Nää men typ. Blev på världens blogghumör helt plötsligt. Vet dock inte alls vad jag ska blogga om, så det är ju bra. Kan i alla fall slänga i väg en hälsning till mina fina vänner som jag saknar så. Linnea har jag exempelvis träffat alldels för lite på senaste tiden. Sjuk och drar till fjällen bara sådär. Whattt's up with that liksom?

Hahaha classic..

FRIDAY

Helt sjukt att det redan är fredag igen, menmen! Dagen började med att jag och Vendela gick och tränade, ovanligt. Haha. Sen efter det drog vi till stan och åt lunch och tittade i affärer och så. Medan Vendela var och provade ett par jättefina jeans inne på Hollister så stod jag och väntade utanför, sen när hon provat klart dem kände jag inte igen henne. Hahahha, alltså det är helt sjukt! Hon stod och vinkade och pratade med mig, men jag fattade inte vem det var. Haha åhhh, stod och sov typ...
Lite suddig sådär...

1 MARS

Alltså förlåt! Har varit fruktansvärt dålig på att blogga under lovet.. Har egentligen inte haft så mycket mer att säga än att det är grymt skönt med lov och att våren är här. I går var det ju helt sjukt, blir så glaaad.
Annars så har jag idag hängt med mina fina kusiner Madeleine och Céline, alltid lika kul! ♥ Men nu ska jag i alla fall bara chilla som bara deeeen! Är så himla trött, har typ inte sovit så mycket de senaste nätterna, hehe.
lite upp o ner, meen shit same :))))

RSS 2.0