MEDMÄNSKLIGHET OCH EMPATI

 http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/763015-sa-reagerar-osloborna-pa-den-frusna-pojken 
Åhh, ni måste läsa denna artikel och se på videon som hör till. Jag kan inte undgå att bli otroligt berörd av detta, det finns så himla fina människor i denna värld!


NÄR DIMMAN HINDRAR EN FRÅN ATT SE

Denna vecka bjuder på en hel del plugg, bland annat ett matteprov som jag bara vill fly ifrån här och nu.. Allt känns bara så otroligt svårt, och jag har verkligen ingen ork till att sitta i timmar och inte ens förstå vad jag håller på med. Att januari-februari är månader då det mesta flyter i samman i en grå, trött och tung dimma är väl allmänt känt, att man endast har kommit halvvägs in i vintern när man bara vill ha vår här och nu. Eller bara det faktum att det är mörkt när man vaknar likaväl som det är mörkt när man går hem, för att sedan sitta trött vid skrivbordet och hopplöst försöka sig på grafer och pq-formeln som leder en tillbaka till noll varje gång. 
Allt man kan göra är att se fram emot sportlovet, och sedan brukar ju faktiskt även vårterminen gå väldigt fort. Heja heja!

LÖRDAGSKVÄLLENHej hörrni! Igår på dagen var jag bara hemma och tog det lugnt, men lite senare framåt kvällen var jag på en middag för Alina i min klass som fyllt 18 år! Det var jättemysigt, roligt och maten var verkligen hur god som helst. 
Lite senare var jag dessvärre tvungen att gå för att hinna hem innan jag skulle till Linnea som skulle ha fest. Kvällen där blev jättelyckad och jag hade hur roligt som helst med en massa fina vänner! Helt klart en minnesvärd kväll! 

ÄLSKAR SÅDANT HÄR


FREDAG.

Idag är det fredag, och jag är ledig. Så otroligt uppskattat, det var precis vad jag behövde. Tog en sovmorgon fram tills kl 12 och drack en choklad- och banansmoothie framför tv:n i lugn och ro. Nu ska jag räkna ett par sidor matte innan jag ska ut en sväng. Vi hörs senare!

IGÅR KVÄLL

Igår ikväll mötte jag upp Sasha efter han slutat, då var både jättehungriga så vi gick och åt middag. Vi åt thai och det var så stört gott! När jag kom hem var jag supertrött, så gick och la mig på direkten i princip. 
 
Alltså kollaaa, crazineeess!

KÄNNS SOM FREDAG

Hej. Denna vecka har som sagt varit en projektvecka i min skola, och nu är den avklarad. Måste säga att det var roligare än förväntat, och framför allt väldigt lärorikt. Sedan att jag slutat vid lunch vissa dagar och börjat 13 en annan gör inte saken sämre hehe. Så idag var det alltså sista dagen då jag var journalist, och imorgon är jag ledig. Otroligt skönt. 
 
Nu ska jag plugga lite! Vi hörs senare hörrni!  

3 FEBRUARI

Hellu, ett tag sedan jag skrev nu.. Har varit lite upptagen på senaste. I alla fall, i fredags var jag i skolan som vanligt, och därefter träffade jag Sasha på en fika innan jag mötte upp min syster i Slussen och åkte till mina kusiner eftersom min fina kusin Madeleine fyllde år! Grattis igen!! ♥♥ På vägen hem mötte jag på Linnea, Cassandra, Jenny och Linnea i Slussen, så då följde jag med dem på en fest haha. Det var supertrevligt, speciellt eftersom det var ett tag sedan jag träffade dem alla. 

I lördags mötte jag upp Vendela på stan eftersom hon behövde kolla på en skidjacka. På kvällen mötte jag upp Wendela, Rebecca och Lina på söder och köpte med oss lite gott och gick sedan hem till Lina som precis flyttat in i en jättemysig lägenhet. Det var jättetrevligt verkligen! Sedan mötte jag upp Vendela som hade varit på teater haha, vi gick en promenad och bara pratade. Frös knappt, lövlyy. 
Sedan igår var jag hemma och pluggade på dagen, men efter middagen träffade jag Sasha och fikade. 
 
Idag har projektveckan på min skola börjat. Jag och min klass är reportrar och journalister till de "FN-rollspel" som utspelar sig på skolan. Eleverna som är delaktiga har kostym och allt haha, så det är ganska roligt faktiskt! 
 
Nu ska jag snart sova! 
 
Världens finaste Madeleine! 

RSS 2.0