2014

Hej och förlåt för världens sämsta uppdatering. Men har faktiskt inte alls suttit så mycket vid datorn under lovet, så har inte riktigt haft tiden och eller orken. 
 
Men i alla fall, de senaste dagarna har jag mest träffat lite olika kompisar. Har varit på ett chillkrök hemma hos Cassandra, varit med Vendela och Sasha, träffat Linnea, varit på middag hos min kusin Madeleine och hennes pojkvän och lite annat. Dagarna flyter i samman känns det som, kommer knappt ihåg vad jag har gjort haha. 
 
Nyår har det dessutom hunnit vara!! Gott nytt år på er!!! ♥ Hade både en mysig och rolig nyår. Började med att jag och Linnea ordnade en nyårsmiddag för våra vänner, sedan drog vi allihopa till Slussen och mötte upp Ludde och Aidin innan vi åkte till en fest i Nacka där vi firade in tolvslaget. Festen i sig var kanske inte den bästa haha, men var med alla mina närmaste, så hade det hur kul som helst i alla fall! Därefter drog vi vidare till en fest som mest kommer bli ett roligt minne kan jag säga, hahaha... Vi somnade nog inte förens runt 07 på morgonen. Plus att jag och Vendela delade på en väldigt liten soffa, så vi låg helt vikta typ haha. Vendela tog en bild på hur konstigt jag låg, garvade så mycket haha. 
 
Nu ska jag börja göra ordning mig för att sova! Vi hörs senare med fler bilder. Men ni kan få ett par i alla fall! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0