HELGEN SOM FLÖG FÖRBI

Helgen gick i vanlig ordning otroligt snabbt. Men i fredagskväll mötte jag i alla fall upp Linnea och tog en fika på Espresso House. Av en slump så kom Axel, Sasha och Theo till samma fik, så då fikade vi allihopa istället. Lite senare kom även Vendis. Därefter åkte jag, Vendela och Sasha hem till Theo och tittade på Lost då Vendis är helt besatt av det typ och tvingade oss att kolla haha, men det var faktiskt ganska bra! 

I lördags gick jag först på stan med Melissa i ett par timmar, köpte ett par svarta jeans som var väldigt nödvändigt och underkläder. Sedan mötte jag upp Siri och Linnea på en fika, hade inte träffat Siri ända sedan nyår så det var jättekul! Därefter åkte jag hem och åt middag innan jag mötte upp Sasha på en kvällsfika. Sedan åkte vi till en 18-års fest i Skanstull hos en tjej i Theos klass.

Igår mötte jag först upp Linnea efter skolan, har saknat henne massor då vi träffats så lite på senaste tiden, så var jättemysigt. Sedan efter middagen mötte jag upp Sasha, Vendela och Theo på en kvällsfika. Hahaha, alltså nu märker man verkligen hur ofta jag fikar... Jag skäms typ haha!
 
En bajsful bild på mig från ett par veckor sedan :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0