TRÖTT

Hej hörni! En trött niccan här. Har varit så ofattbart trött nu när skolan börjat. Lägger mig för sent och går upp tidigare än vad jag är van vid, känner mig som en zoombie typ haha. 
Igår började i alla fall skolan igen, vilket var med blandade känslor. Är otroligt otaggad på allt som innefattar plugg och tidiga mogonar, men samtidigt är jag väldigt glad över att träffa alla vänner igen.
Efter skolan blev det plugg och en stund på stan med Vendela. Sedan mötte jag även upp Linnea och pratade med henne någon timme innan jag gick hem och åt middag. Därefter gick jag ut igen och mötte Vendela och Sasha för att fika och en promiis. 
 
Idag började dagen så där lagom oskönt. Hade helt glömt bort att vi inte hade spanska imorse, så stod där klockan 08.00 och var jätteirriterad över att jag kunde ha sovit istället.. haha. Därefter gick dagen rätt fort! När jag slutade var jag tvungen att gå hem och fixa ett par saker innan jag träffade Vendela. Vi mötte sedan upp Sasha, följde med när han åt och sedan blev det en gofika haha. 
 
Nu ska jag se på Paradise innan jag lägger mig. Puss haj! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0