VÄSTKUSTEN

Hej! Nu är jag hemkommen från västkusten. Bara ordet västkusten får mig att känna världens lyckorus. Mina kusiners hus där är verkligen ett av mina favoritställen på jorden. Så otroligt fridfullt, vackert och härligt på samma gång. Den enda man kan höra är ljudet av fiskmåsarnas hesa stämmor och ett evigt kluckande mot båtarna i hamnen. Så otroligt avslappnande. 
Var där med mina kusiner, moster och syster, samt min kusin Madeleines pojkvän. Mesta delen av tiden spenderades egentligen hemma vid stranden och tomten, annars tittade vi lite i butiker, klappade VÄRLDENS sötaste kaninungar, åt otrolig god mat och sedan besökte vi även Ullared. En underbar vecka med andra ord! 

Att vara hemma känns faktiskt väldigt skönt ändå. Dock är typ ingen av mina vänner hemma, vilket känns lite trist! Men har lite planerat framöver, så det blir förhoppningsvis bra! 
VÄSTKUSTEN

Igår ringde väckarklockan på 05.15 för att åka ner till älskade västkusten. Tidigt, men sov nästan hela resan så det gick bra! Så nu befinner jag mig här tillsammans med mina kusiner Madeleine och Céline, min moster, syster och Maddes pojkvän. Hur mysigt som helst här, helt klart en av mina favoritställen på jorden. Hittills har det dessvärre inte varit så roligt väder, men det löste vi genom att åka till Ullared idag! Var grymt taggad, men köpte faktiskt inte så vidare mycket alls. Mest nödvändigheter bara. Kaosartat var det dock där, så rörigt att man tappar bort varandra mest hela tiden och till slut blir irriterad på allt folk hahaha. Men superkul att ha sett det! Vi sprang även på Ola-Conny där haha, så roligt!! Godnatt! 

13 JULI

Förlåt för min kanske lite alltför höga frånvaro här på bloggen, men det har en tendens att bli så på sommaren tror jag.  I alla fall, den senaste veckan har jag spenderat på vackra Mallorca med min familj. Det har varit sju underbara dagar med en massa god mat (kommer aldrig glömma frukostarna, helt amazing), ett rätt så härligt väder, badade och solande. Kort sagt var det en väldigt skön vecka, och det kändes lite som att det var det som jag behövde. 

Så fort jag kom hem igår var det bara att hoppa in i duschen och göra ordning sig igen. För vid halv nio-tiden skulle jag få träffa mina älskade och så saknade vänner!! Så mötte Linnea och drog hem till Carro där vi förade lite innan vi begav oss ut och mötte Cassandra, Linnéa och Emmy! Vi gick till Marquise och var där till runt 03 skulle jag tro. Och då var jag trött kan jag säga, hahaha. Var helt slut. Men kvällen blev i vilket fall som helst jättetrevlig!! 

Här är två bilder från Mallorca tills vidare! 

3 JULI

Är fortfarande lite sjuk sedan Bråvalla, så dagen har spenderats hemma. Har fixat och donat en del, speciellt med att försöka komma i ordning i mitt nya rum (har alltså fått ett nytt!!). Mitt förra rum var väldigt litet, så känns skönt att jag fått byta till ett större, även om mitt gamla var väldigt mysigt trots allt. Men börjar komma mer i ordning här nu, kanske får ni se bilder senare om ni vill! 

NÄR DET SENTIMENTALA BLOTTAS

Det är tisdagskväll och regnmolnen ligger lågt på en grå himmel. Regnet som ihärdigt rinner mot de gapande gatubrunnarna verkar ha skrämt bort allt tänkbart liv. Inte är det märkligt, att vi är livrädda. Skräckslagna för allt vad det innebär. Att det skulle vara för att vi blir blöta om våra skor eller kanske för att håret blir frissigt är endast en undanflykt från den egentliga sanningen. För egentligen är vi bara rädda för den nakenhet som regndropparnas effekt avger. Vårt sentimentala blottas plötsligt efter en sommars uppehåll. Vi känner efter, hur vi egentligen mår under våra plåstrade skal. Vi känner våra sårs sveda, och hur våra salttårar förvärrar smärtan ytterligare. Samtidigt, när regnmolnens tyngd och smärta dragit vidare, märker vi snart hur våra sår blivit som renade. Hur en lättnad träder in och omfamnar våra tidigare undangömda känslor. Plötsligt blir det lättare att andas, att ta sig framåt, att känna lycka, att leva. Regnet, så skräckinjagande, men ändå så fantastiskt.
 

RSS 2.0