SÖNDAGEN DEN NIONDE MARS

Hej, hur är det med er? Jag är medveten om den icke-existerande uppdateringen här, men just nu finns det annat som jag prioriterar högre än bloggen. Men ville ändå titta in här och säga hej, jag har inte glömt bort min kära lilla blogg, även om det antagligen kommer fortsätta att vara väldigt gles uppdatering här ett tag framöver. Hoppas ni förstår. 
 
Jag har i alla fall ändå haft en väldigt rolig helg som jag sent kommer att glömma. Ludvig och Aidin från Sundsvall var här under några dagar på deras sportlov och vi och ett gäng andra vänner har delat många skratt med varandra kan jag säga, hahaha. Har haft så himla kul med alla mina fina vänner! I lördags på dagen hann jag även träffa Zimone och Viktor i det fina vårvädret som varit, och vi gick och köpte glass och satte oss i Kungsträdgården. När man kan köpa den första glassen och sitta ute i solen utan att frysa så känns det lite som vår på riktigt tycker jag.
Sedan idag råkade jag sova lite för länge, så jag hann inte med att göra så mycket mer än att få undan lite plugg. 
 
Som sagt, ville mest skriva hej. Vi får helt enkelt se när jag skriver ett inlägg igen. Men ni får i vilket fall som helst ha det så bra!
 

RSS 2.0