20.46/


20 NOVEMBER

Hej hörrni! Tio dagar sedan jag sist skrev här, icke bra. Har en del i skolan just nu, och det gör mig otroligt stressad. Extra jobbigt blir det när tröttheten och den låga motivationen tenderar att ta över. Turligt nog är det inte speciellt långt kvar till jullovet! 
Annars har jag träffat Saga och Siri som jag inte hade träffat på alldeles för länge, gått på 18-årsfest, träffat Vendela och Linnea osv. Har verkligen världens bästa vänner!! Är så lyckligt lottad!

Sedan har jag även skaffat mig ett barnvaktsjobb som jag är väldigt glad över. Vaktar tre små söta barn ungefär en gång i veckan, så idag efter skolan hämtade jag dem på skolan och dagis. Jättesöta! 

Jag och fina Saga i helgen

GÖTET

Hej! Igår eftermiddag kom jag hem efter några dagar nere i Göteborg med bästa Vendela! Vi bodde själva i hennes brors lägenhet, och eftersom vi just bodde ensamma resulterade det i en hel del pommesfrites och bea, då ingen av oss kan laga mat typ haha.
Det första vi gjorde när vi kom fram i torsdagseftermiddag var att möta upp Vendelas bror för att få nyckeln till hans lägenhet där vi skulle bo. Så när vi äntligen kom fram till lägenheten slängde vi i princip bara av oss väskorna för att sedan åka tillbaka till hennes brorsas pub där vi hängde i ett par timmar innan vi drog vidare till nästa ställe. På hans skola är det nämligen en pubrunda varje torsdag som börjar redan på eftermiddagen. Vi hade sjukt kul tillsammans med Kalle och hans frändz, dessvärre var jag extremt trött den kvällen då jag hade gått upp kl 06 eftersom jag gick i skolan innan haha.. När klockan var 21 på kvällen var vi båda helt övertygade om att den MINST var typ 01.
Sedan på fredagen var vi hemma hos Vendelas söta mormor som hade lagat jättegod mat, så det var jättemysigt. Senare på kvällen drog vi ut igen, och vi mötte på en hel del roliga människor den kvällen haha. Bland annat tog vi bild med en kille som alla trodde var Håkan Hellström, vilket var sjukt komiskt haha! 
Sedan på lördagen drog vi in till stan och åt lunch på på riktigt världens godaste asiatiska buffé (hette förövrigt woken haha, skrattade vi åt ett tag), de hade alltså ALLT. Och allt var så brutalt gott att våra magar höll på att explodera typ haha. Sedan på kvällen hängde vi med Vendelas bror och hans vänner igen på en pub, vilket var trevlans det med! 

Hade i alla fall så brutalt kul med Vendela, vet inte hur mycket vi har skrattat denna helg hahaha. Allt från med alla härliga göteborgare, till typ åt ingenting haha. 
 
Här är några bilder från helgen som i alla fall ser lite normala ut haha!

brigitte bardot.


RSS 2.0