VÅREN ÄR SOM EN ENDA LÅNG FREDAG

Hej mina tappra läsare! Hoppas allt är bra med er. Det är inte förens våren börjar slå ut i blom som jag tycker det verkligen märks hur fort tiden går. För är det inte sjukt att vi redan trillat in i april månad? Att solen faktiskt börjar värma mot vår tidigare knastriga vinterhud, eller bara en sådan sak som att fötterna inte längre behöver utstå någon bitande och isande kyla. Jag tycker det är galet, men samtidigt helt fantastiskt att den har anlänt, vad som det verkar, på riktigt.
För ganska prick ett år sedan fick jag höra en så himla sann motivering om varför våren skulle vara denne persons favoritårstid - något egentligen så självklart, "för den är som en enda lång fredag", och vem älskar inte fredagar? Sedan dess har jag nästan velat byta ut våren som min favoritårstid istället för sommaren haha.

Sedan vi hördes sist har jag som vanligt mesta dels handskats med lite plugg, men varvat det med middagar med underbara människor, påskfirande och lite promenader när solen gett sig tillkänna. Men igår var jag i alla fall tillsammans med en del vänner på en fest i Bromma. Var riktigt länge sedan jag var på en hemmafest, så det var superkul. Det är ju så trist på det sättet att fylla 18, hemmafesterna blir ungefär lika med noll. Och för mig som inte är något klubbfan egentligen, är det supertrist alltså haha. Jag vill mycket hellre kunna prata och träffa människor än att stå inne på en trång klubb där man inte hör någonting. Vet inte om jag börjar bli gammal? Haha! 

Fina Linnea och jag igår kväll

RSS 2.0