WEDNESDAY

Oj vad dagarna går fort, blir nästan rädd. Jag hade ju nyss jullov, och nu går vi in mot dem sista dagarna i januari. Har fyllt mina dagar med skola, lite plugg, jobb och såklart med mina nära och kära. 
Idag har jag turen att börja kl 15.45, eller ja turen och turen, nästan lite segt att släpa sig iväg till skolan så pass sent för endast en lektion. Men jag har istället nu på förmiddagen försökt att skriva lite mer på mitt gymnasiearbete som hela tiden har en tendens att utsätta mig för en ständig stress. 

Ikväll får vi se om jag kanske går ut en sväng tillsammans med lite härliga vänner. Känner mig inte helt kry så kanske får hoppa över det. Men något som är väldigt skönt är att min klass kommer ha ledigt från skolan varje torsdag. Så imorgon ska jag passa på att sova ut och även plugga lite. Sedan ska jag även hämta mina barnvaktsbarn på eftermiddagen vilket alltid är lite mysigt tycker jag! Hoppas ni får en bra dag!
 
 

NÄR 2014 BLEV 2015

Hej. Och så blev 2014 år 2015. I vanlig ordning känns det, på något sätt, väldigt skönt med en ny start. Firade in tolvslaget tillsammans med Vendela, Olivia och Anna på en fest i Åkersberga tillsammans med lite annat trevligt folk. Innan vi begav oss dit lagade vi tillsammans en god middag hemma hos Anna. 
 
Vad jag annars gjort under dessa tre veckor av ledighet är faktiskt inte särskilt mycket. Har varit sjuk stora delar av lovet, så har fått ta det ganska lugnt. Varit med vänner och familj och firat jul med min fina släkt. Sovit alldeles för länge har jag också gjort. Icke bra.. Gillar inte att sova så länge om dagarna, egentligen haha, men har såklart lyckats trilla in i fel dygnsrytm nu under lovet hehe. Annars har jag hunnit med ett par utgångar i den fruktansvärda kylan som varit... Usch vad kallt det var, glömmer aldrig haha. 
 
Ikväll ska jag träffa Sasha, och sen, inom en snar framtid, får jag ÄNTLIGEN träffa bästabästa Linnea. Fy tusan vad jag saknat den människan när hon varit bortrest.. 
 

RSS 2.0