3 JUNI 2015

Idag har det gått tre dagar sedan jag upplevde en sådan otrolig kärlek och lycka. För den 3 juni tog jag studenten!! - och som om det inte vore ett tillräckligt lyckorus, så var det även min födelsedag! Jag var med andra ord minst sagt glad haha! Hade VÄRLDENS bästa champagnefrukost med klassen på Lisas superfina takterrass med sol, skratt och blev dessutom sjungen för (<333). Sedan begav vi oss till skolan med jordens bästa humör för fotografering, lunch och en sista samling i aulan. Därefter började bland den sjukaste känslan jag upplevt. JAG, lilla jag, sprang ut hand i hand med världens finaste tjejer genom skolans träportar tillsammans med den klass jag träffat nästan varje dag i tre år. Så overkligt! 
Sedan blev det flakåk, och därefter mottagning med verkligen alla mina nära och kära för att fira både min födelsedag och student. Så rörd över att alla var där och hur fint allt var!!! Utgång var bara att glömma för mig haha, har nog aldrig varit så trött som jag var efter den dagen. Så fort sista gästen hade gått sprang jag på direkten till sängen haha! Tror inte jag kunde ha firat min födelsedag på ett bättre sätt. Så sjuk dag, kommer aldrig någonsin glömma den dagen!! Vill bara göra om allt igen och igen!!

Som nybliven student har jag både motvilligt och villigt tagit det väldigt lugnt, har inte känt mig helt hundra på sistone, så att vila känns väl lägligt. 


RSS 2.0