SEIS COSAS

Jag har haft en dröm att arbeta med barn och unga som har det svårt, att bli socionom eller kurator. Jag vill känna att jag är ett stöd, att jag kan vara någon att prata med om saker man inte ens har vågat berätta för sin bästa vän eller syster. Det skulle kännas så fantastiskt att få känna att man kanske faktiskt kan hjälpa till. Det gör nämligen så ont i mig att veta att det finns så himla många unga som gråter sig själv till sömns om kvällarna, eller som har ont i magen varje dag av en ständig oro. 
 
Om det är något socialt medie jag använder flitigt så är det snapchat. Kom häromdagen upp till 100 000 poäng, vet inte om det kanske bara är väldigt sorgligt haha? Men jag tycker det är så himla kul sätt att hålla kontakt med sina vänner på, så det blir en del snaps om dagen hehe.
 
Har blandade känslor inför studenten. Det känns som en dag som många förknippar med frihet och glädje. Frihet kan jag visserligen hålla med om, men jag tycker det känns väldigt sorgligt och ångestfyllt. Jag har inte bestämt mig än vad jag vill plugga till, även om jag har mina funderingar, och är ärligt talat lite rädd. Det känns så overkligt att det faktiskt snart är min tur att springa ut i vit klänning och studentmössa. 
 
Jag är så fullkomligt emot rökning. Tror jag nämnt det förut. Men jag kan verkligen inte förstå hur man frivilligt vill betala för att få in giftig rök i lungorna? Finns ju verkligen ingenting positivt med det. Citerar min kära pappa som alltid sagt "det bästa sättet att sluta röka är att aldrig börja". 
 
Liksom som jag är emot rökning, så är jag emot solarium. Vi lever i Sverige, vem är inte lite blek under vinterhalvåret, alltså egentligen? Samma sak här, vem vill betala för något så pass skadligt som solarium i längden kan bli? I don't understand.
 
Riskakor. Allt jag säger är riskakor. Är det inte bland det godaste melliset någonsin?! Min favvo är med ostsmak, gärna med en ostskiva eller pepparsalami på (ja, jag vet, det låter inte så gott haha, men det är gott i promise).Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0