VIKTEN AV ATT INTE GLÖMMA BORT SIG SJÄLV

 
I och med studenten, har jag funderat en del. Jag har blickat tillbaka på dessa tre år och hur de präglat mig.  Och när jag tänker efter, har jag lärt mig så mycket på vägen. Framförallt har jag lärt mig att inte umgås med människor som har tendenser att enbart ta energi, istället för att ge. Något jag aldrig trodde skulle ge så pass stor effekt på mig som det faktiskt har. Att endast få vara omgiven av människor som vill lika mycket som en själv, anstränger sig lika mycket - och framförallt värdesätter en lika mycket, har gjort mig så mycket starkare på något vis. Att inse sådant här, är svårt. Och det kommer göra ont att acceptera att man måste släppa taget om någon man egentligen älskar så mycket. Men att umgås med människor som inte värdesätter en lika högt och mycket, kommer i slutändan bara sänka er självkänsla och ge er tårar och svek - det har i alla fall jag lärt mig. Vi förtjänar ömsesidig glädje och kärlek. Detta gäller alla relationer.  
Det är så otroligt viktigt att inte glömma bort sig själv mellan ens eviga försök och tårar. Det är så skrämmande lätt att drabbas av plötsliga minnesförluster gällande ens eget värde, jag vet - ibland tror jag själv att jag är senil. Men jag ville ge en påminnelse. Inte bara för min egen skull, utan även för eran.

WE RUNNING OUT OF WORDS TO SAY

Torsdag och Kristi himmelsfärd. Idag har jag inte gjort mycket för världen, skönt på ett sätt - men samtidigt så fängslande. Jag har nog alldeles för många tankar och känslor inom mig, nästan mer än vad jag orkar. Sommaren, studenten och någon slags frihet är runt hörnet, och jag borde vara glad. Jag är glad. Nu är det min tur. Men jag får samtidigt så ont i magen för vad denna sommar kommer att innebära, och det är meningen att jag ska tacklas med det själv, utan någon vid min sida - för det är så vi bestämt. Solen lyser in i genom mina vita gardiner av linne, men ändå önskar jag regn.


SKIVOR OCH ANNAT SOM HÖR STUDENTEN TILL

I vanlig ordning är det lite för länge sedan som jag skrev här sist, men det verkar ha en tendens att bli så haha. 
På sistone har jag sprungit runt på en hel del studentskivor, hur kul som helst tycker jag - även fast det är lite jobbigt att alla tycks vilja ligga på samma vecka ungefär hehe. Men men! Igår var det min egna skiva faktiskt, och jag hade det så kul verkligen. Middagen var supermysig, och alla "klassens nomineringar" delades även ut. Jag blev klassens poet haha! Väldigt lyckad kväll!
Idag var vi några stycken som höll våra redovisningar för våra gymnasiearbeten samt hade oppenering, tog säkert tre timmar, så nu är jag utslagen i soffan haha. 
Ville mest bara slänga in ett hej, vi hörs!
Vårt tema var "WTF", ett väldigt udda tema som kändes omöjligt att följa. Jag fick till slut bli helt rosa från topp till tå!

RSS 2.0